Midt-Buskerud bibliotek

Mange sier at de gjerne vil lese mer. Den beste inspirasjonen får vi fra andre lesere. Kampanjen #leslikogdel gir deg gode boktips fra kjentfolk i nærmiljøet. Klikk på bildene under for å se hva de anbefaler.

Cathrine Knutsen

Forfatter

“Jeg kjenner ikke noen lesepliktfølelse i forhold til en bok hvis jeg merker at den ikke er bra nok. Tenk på alle de fantastiske bøkene som er skrevet, et utvalg som vi bare rekker å lese en promille av!”

Hilde Teksle Gundersen

Kultur og ungdomsleder – Sigdal kommune

“Jeg er nok en sommer- og ferieleser, dessverre. Jeg skulle gjerne lest mer i hverdagen. Jeg skal prøve å bli flinkere til det i 2020.”

Knut Bråthen

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Bygdeposten – lokalavisa for Modum, Sigdal, Krødsherad og Øvre Eiker

“Du må lese mye hvis du skal skrive godt og ha et levende språk. Jeg er glad i å lese – krim, historie og biografier er det som velges først.”

Britt Karin Lunde Glienke

Lærer

“Det å lese for elevene mine er en stor glede i livet. Elsker å se dem sitte i klassen med store øyne, og helt glemme å spise nisten sin.”

Antti Kaukoranta

Bibliotekar på Modum bibliotek

“Litteraturen hjelper meg å forstå hvem jeg er og hvorfor, i interaksjon med andre mennesker. Spesielt i en samtid som vår, med mangel på de lange tanker og de lange samtaler.”

Midt-Buskerud bibliotek består av bibliotekene i Modum kommune, Krødsherad kommune og Sigdal kommune. Vi ønsker alltid å gi våre lånere god service, og strekker oss langt for å få tak i et bredt utvalg av litteratur. Velkommen til oss på biblioteket!

Åpningstider, telefonnumre og adresser for de ulike avdelingene finnes på vår hjemmeside: www.midtfylkebiblioteket.no
Følg oss også på Facebook!